Over QRS

QRS is een jong bedrijf, waarvan het team jarenlang werkzaam geweest in de visbranche en als geen ander weten hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Deze kennis is en wordt nog steeds gebruikt bij de ontwikkeling van onze software. Gebruiksgemak is waar alles om draait, tijd is geld en dat wilt u als ondernemer besparen, toch?

De verplichte dagelijkse HACCP registratie en alle wetgevingen vindt niemand leuk, waarom zou je er dan ook nog eens veel tijd in steken? Met dit vraagstuk als leidraad, hebben wij een softwareoplossing bedacht om u als ondernemer hierbij te helpen! Onze software voldoet aan de laatste wetgevingen, waardoor u als ondernemer volledig bent gedekt! Uw dagelijkse HACCP registratie gemakkelijk verrichten via een tablet en tevens is uw etikettering helemaal op orde.

Inmiddels wordt onze software gebruikt door meer dan honderd viswinkels, slagerijen en horeca-ondernemingen door heel Nederland en België en binnenkort ook op Aruba, Bonaire en Curaçao, daar zijn we enorm trots op!