Onze grote update komt eraan!

Vanaf het begin is onze software continue in ontwikkeling geweest. De feedback van onze klanten waarderen wij enorm en alle ideeën probeerden wij dan ook in onze software te verwerken, puur om het gebruiksgemak voor iedereen te verbeteren. Initieel was onze software ontwikkeld voor tablets, maar we merkten dat de vraag naar een mobiele view steeds groter werd.

We stonden voor de keuze om deze in de huidige software te implementeren of om de hele software opnieuw op te bouwen op een beter en sneller platform. Uiteindelijk hebben we gekozen voor optie 2, en daar hebben we geen spijt van. De hele look-en-feel is aangepakt en ook op het gebied van functionaliteit is onze software verbeterd. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met de wens voor een mobiele view, zodat onze klanten (waaronder ambulant), nog gemakkelijker hun registraties kunnen verrichten.

De grote update is bijna gereed. We zijn de laatste views aan het ontwikkelen en daarna moeten we nog even flink testen. Als alles 100% naar tevredenheid functioneert, zullen wij onze klanten inlichten en de update uitrollen.

We houden u op de hoogte!

Team QRS